Star Wars Battlefront II Kreatif Direktörü DICE'tan Ayrılıyor

12.11.2020 14:58 Gazali Çetinkaya

 
Star Wars: Battlefront II'nin kreatif direktörü Dennis Branvall, DICE'tan ayrılacağını açıkladı.
 
Dennis Branvall 2012'den bu yana DICE'ta çalıştı. Battlefield 4'ün ve 2017'de çıkan Star Wars Battlefront'un seviye tasarımcısıydı ve ardından Star Wars Battlefront II'nin kreatif direktörlüğünü üstlendi.
 
Dennis Branvall, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda "Star Wars anlaşmasını ilk aldığımız günü hatırlıyorum da tüm stüdyonun tüyleri diken diken olmuştu ve herkes sevinçten göz yaşları içindeydi. Sekiz yılın ardından yolculuğum sona erdi ve bu ayın sonunda DICE'tan ayrılıyorum."
 
Star Wars Battlefront II'nin son güncellemesi geçtiğimiz Nisan ayında yayınlandı ve içerik desteği sonlandırıldı. DICE şu anda yeni Battlefield oyununa odaklanmış durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Battlefront II Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler