Star Wars: Dark Forces Remaster Duyuruldu!

23.08.2023 17:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Nightdive Studios, Star Wars: Dark Forces'un Remaster yani yeniden düzenlenmiş sürümünü PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için duyurdu. Yeni sürümün 2023'ün sonlarında yayınlanacağı açıklandı.
 
1995 - 96 yılındaki oyunun tam olarak düzenlenmiş sürümü geliyor
 
 
 
Star Wars: Dark Forces, ilk olarak 28 Şubat 1995'te MS-DOS için ardından 30 Kasım 1996'da PlayStation için piyasaya sürülen Star Wars temalı birinci şahıs nişancı oyunu olarak karşımıza çıkıyor. 
 
Remaster sürüm, Nightdive Studios'un KEX motoru ile destekleniyor ve 4K / 120 FPS'e kadar oyunu oynayabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra oyunda gelişmiş 3D işleme, modern gamepad desteği, başarımlar ve daha fazlası yer alıyor. 
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars : Force Unleashed Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Lucasarts Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 3 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 4 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 6 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 6 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler