Star Wars Jedi: Fallen Order 10 Kasım'da EA Play'e Geliyor

05.11.2020 19:30 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts, Star Wars Jedi: Fallen Order'ın 10 Kasım'da EA Play, eski adıyla EA Access ve Origin Access Basic, sisteminin kütüphanesine ekleneceğini duyurdu.
 
Konsol ve PC'deki EA Play aboneleri, abonelikleri devam ettiği süre boyunca oyunun tamamına sınırsız olarak erişebilecek.
 
10 Kasım'da ayrıca EA Play, Xbox Game Pass'e dahil oluyor. Konsol için Xbox Game Pass Ultimate aboneleri 10 Kasım itibarıyla Star Wars Jedi: Fallen Order dahil olmak üzere EA Play'in sunduğu her şeyi ek ücret ödemeden kullanabilecek. EA Play, PC için Xbox Game Pass'e Aralık ayında gelecek.
 
EA Play aboneliği PlayStation Store'da bir aylık 25,00 TL, 12 aylık 169,00 TL. Xbox Store'da bir aylık 12,00 TL ve 12 aylık 65,00 TL. Steam'de ise bir aylık 29,00 TL ve 12 aylık 169,00 TL.
 
Titanfall geliştiricisi Respawn Entertainment'ın hikaye odaklı tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order 15 Kasım 2019'da çıkışını gerçekleştirmişti. Oyunda, Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith içindeki olayların ardından Order 66'nın saldırısından son anda kurtulan Cal Kestis adındaki bir Jedi Padawan'ın rolünü üstleniyorsunuz. Jedi Order'ı yeniden kurma görevinde eğitiminizi tamamlamak için paramparça olmuş geçmişinizin parçalarını bir araya getirmeli, yeni ve güçlü Force yetenekleri öğrenmeli, ikonik ışın kılıcı sanatında ustalaşmalı ve tüm bunları yaparken İmparatorluğun ve ölümcül Inquisitor askerlerinin bir adım ilerisinde olmalısınız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
EA Access / Origin Access Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 20 Dk önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 1 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 2 Saat önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler