Star Wars: Light of the Jedi'ın Yazarı: Kitapta Işın Kılıcı Aksiyonundan Daha Fazlası Olacak

23.09.2020 15:17 Özgür Eroğlu

 
 
Uzun zamandır aynı zaman diliminde sıkışıp kalan Star Wars için geçtiğimiz aylarda yeni bir dönem duyurulmuştu: Star Wars High Republic. Bu yeni dönemin giriş bölümü ise kitaplarla ve çizgi romanlar işe yapılacak.
 
Bu yeni dönemin ilk kitabı da 5 Ocak 2021'de yayınlanacak olan Charles Soule'nin yazarı olduğu Star Wars: Light of the Jedi. Geçtiğimiz günlerde The Hollywood Reportar'a konuşan Charles Soule, Star Wars: Light of the Jedi'ın bir ışın kılıcı aksiyonundan çok daha fazlasını içereceğini söyledi.
 
Ayrıca yazar bu kitap için "Kahramanlığı pek çok farklı yoldan göstermek için bir şans" tanımını kullandı. Yeni dönemin ilk eseri olacağı için beklenti bu kitapta çok daha yüksek. Umuyoruz kaliteli bir dönem yaratılır ve yaklaşık 50 yıldır her saniyesine kadar gördüğümüz dönemden kurtuluruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler