Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge VR Deneyimi Duyuruldu

28.05.2020 19:46 Gazali Çetinkaya

 
Vader Immortal: A Star Wars VR Series'in arkasındaki stüdyo ILMxLAB, yeni sanal gerçeklik deneyimi Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge'i duyurdu.

Bu yılın sonlarında çıkış yapacak.

Platform bilgisi verilmedi fakat Oculus Studios ortaklığıyla geliştirildiği için en azından Oculus Quest ile Oculus Rift S için çıkacağını kesin olarak söyleyebiliriz.

Star Wars: The Last Jedi ile Star Wars: The Rise of Skywalker'ın arasında Batuu Black Spire Outpost'ta geçecek. Orijinal bir hikaye ve ikonik Star Wars karakterleri içerecek oyun geniş bir kitleye hitap etmek için birden fazla oynanış stili ve zorluk seçenekleri sunacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge Platformlar: PC Geliştirici: ILMxLAB Dağıtıcısı: Oculus Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 13 Dk önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler