Star Wars: The Old Republic Steam'de Yayınlandı

21.07.2020 18:37 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts, 2011'de çıkışını gerçekleştiren oynaması ücretsiz devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu Star Wars: The Old Republic'ı Steam'de yayınladı.

Buradan Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.

Oyun hakkında:
 

Star Wars: The Old Republic, sizi hikaye odaklı Star Wars efsanesinin merkezine yerleştiren ve Oynaması Ücretsiz seçeneğine sahip olan tek devasa çok oyunculu çevrimiçi oyundur. Jedi, Sith, Ödül Avcısı veya diğer birçok ikonik Star Wars rolünden biri olarak oynayın ve klasik filmlerden önceki üç bin yılda çok uzaklardaki galaksiyi keşfedin. 5 anlatım genişletmesiyle birlikte Güç’ün Aydınlık veya Karanlık tarafında ilerlemeyi seçerek kendi Star Wars maceranızın kahramanı olun. 

Mirasınızı oluşturun. Serüveniniz boyunca anlamlı kararlar verin ve kişisel Star Wars efsanenizin kahramanı olun. Oyun, tüm oyun içi karakterler için sinematik diyalog ve tam seslendirme ile interaktif bir olay örgüsü içerir.

Büyüyen bir dünya sizi bekliyor. Oyuncular, 8 yıldan uzun bir süredir kendi Star Wars hikayelerini yaşayabildiler. Son çıkan Onslaught genişletmesinin ardından Star Wars: The Old Republic, düzenli güncellemelerle yeni içerikler sunmaya devam ediyor. 
 
Büyüyen bir dünya sizi bekliyor. Oyuncular, 8 yıldan uzun bir süredir kendi Star Wars hikayelerini yaşayabildiler. Son çıkan Onslaught genişletmesinin ardından Star Wars: The Old Republic, düzenli güncellemelerle yeni içerikler sunmaya devam ediyor.

8 oynanabilir sınıf. Işın kılıcının zarafetini mi, yoksa iyi bir blaster’in güvenilirliğini mi tercih edersiniz? 8 ikonik rolden birini seçerek galaksiye damga vurun! Her sınıf eşsiz bir olay örgüsüne sahip ve kendi kişisel Star Wars hikayenizi oluşturmanıza imkan tanıyor.

Çeşitli gezegenleri keşfedin. Hoth, Tatooine, Alderaan ve 20’nin üzerinde diğer eşsiz ve canlı gezegen, her an heyecanlı bir keşif ve nefes kesen maceralar sunuyor!

Çok oyunculu oynanış. Flashpoints ve Operations’ta düşman boss’lara karşı zorlu yüzleşmeler için müttefiklerinizi toplayın ya da Player vs. Player Warzones, Arenas veya Galactic Starfighter görevlerinde diğer oyunculara karşı savaşın!

Galactic Strongholds Galaksiler arası seyahate ve maceraya ara vermek mi istiyorsunuz? Galactic Strongholds adlı oyuncu konaklama sistemimizde arkanıza yaslanıp keyfinize bakın! Tatooine’in kum tepelerinin üzerinde, Nar Shaddaa’nın parlak şehir manzarasında veya Alderaan’ın sessiz dağlarında konaklama seçenekleriyle herkes için bir Stronghold var. Bu yerler ve daha fazlası, galaktik yuvanız olmaya hazır!

Cartel Market. Galaksinin en çok rağbet gören eşyalarını içeren premium pazar yeri olan Cartel Market’a yalnızca üst düzey ögeler girebilir. Buradan öge almak isteyen oyuncuların Cartel Coin adlı oyun içi para biriminden satın alması gerekiyor.

Abone Avantajları. Star Wars: The Old Republic, Star Wars evreninin daha da fazlasını tecrübe etmenize imkan tanıyan, isteğe bağlı bir abonelik hizmeti sunuyor. Avantajlar arasında 75’e yükselen seviye üst sınırı ve en güncel genişletmelere erişim bulunuyor: Onslaught, Knights of the Eternal Throne ve Knights of the Fallen Empire. Ayrıca, aylık Cartel Coin Hibesi, artırılmış XP ve daha fazlasını alacaksınız. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: The Old Republic Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler