Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı

22.04.2024 16:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Star Wars dünyası yeni konsept videolarla ve içeriklerle büyümeye devam ediyor. Şimdi ise YouTube platformu üzerinde içerik üreticisi olarak karşımıza çıkan Jeremy Cummins yeni bir videoyla hayranları heyecanlandırıyor.
 
Star Wars evreni genişlemeyi sürdürüyor
 
 
 
Ortaya çıkan detaylara göre konsept video içeriğinde AT-AT Walker robotları yer alıyor. Unreal Engine 5 oyun motoruyla geliştirilen bu içerik, yeni nesil bir Star Wars oyununda neler olması gerektiğini bir nevi bizlere gösteriyor. İçerik üreticisinin açıklamasına göre videoda yer alan unsurlar Maya, DaVinci Resolve 18.6, Adobe Photoshop ve Adobe Illustrator programlarının desteğiyle oluşturulmuş durumda.
 
Diğer taraftan Jeremy Cummins konsept videonun hazırlanmasının yaklaşık olarak 2 ay sürdüğünü belirtiyor. Bu tarz projeler oyuncuları ve hayranları heyecanlandırıyor ve bir sonraki oyun projelerine ilham kaynağı olabiliyor. Yayınlanan videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler