Starcraft 2'den Ara Sahne Videosu

27.04.2010 11:48 Ersin Kılıç


     Her geçen gün daha fazla ekran görüntüsü ve videosuna rastladığımız Starcraft 2 için oynanış ve ara sahneleri içeren yeni videolar ortaya çıktı.
 
     Strateji ve bilim kurgu türündeki oyun hayranlarının merakla beklediği Starcraft 2'nin BigDownload sitesinde yayınlanan ilk videosunda bir ara sahneye yer verilmiş. Bu ara sahne videosunda oyunun iki önemli karakteri James Raynor ve Zeratul'un konuşmalarına şahit oluyoruz.

     Oyunun ikinci videosunda ise oynanış kısmına yer verilmiş. Starcraft 2'nin görmeye alıştığımız dinamiklerinin yer aldığı videoyu ve az önce bahsettiğim ara sahne videosunu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Wings of Liberty Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Jurassic Park: Survival'dan İlk Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Dk önce Lego Horizon Adventures Işın İzleme Desteğine Sahip Olacak 2 Saat önce Elden Ring Çok Satmaya Devam Ediyor: Satışlar 25 Milyona Ulaştı 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 4. Hafta Tamamlandı! 4 Saat önce Ara: History Untold Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler