Starcraft II:Heart of the Swarm'dan Oyun İçi Video

Starcraft II: Heart of the Swarm için yeni bilgileri merakla bekliyoruz...
31.05.2011 13:08 Samet Konuksal


     Bir çok otorite tarafından gelmiş geçmiş en iyi strateji oyun serisi olarak gösterilen Starcraft serisinin ikinci oyunu için yapılan ek paketi Heart of the Swarm için ilk oyun içi video ortaya çıktı!
 
     Geçtiğimiz hafta internete sızdırılan 45 saniyelik kısa bölümü de içeren bu videoda, oyun içi görüntülerin yanı sıra bazı sinematikler de bulunuyor.
 
     Sarah Kerrigan'a yoğunlaşmış bir senaryo içeren Heart of the Swarm'ın yayınlanan bu videosuyla birlikte, IGN, Kotaku gibi önemli sitelerin ön incelemeleri de sahneye çıkmış oldu. Ön incelemelerden anladığımız kadarıyla Starcraft II: HotS'un singleplayer senaryo bölümünde, önceki oyunlara nazaran daha fazla RPG elementleri yer alıyor. Heart of the Swarm'ın multiplayer kısmı için ise şuanlık fazla bilgi bulunmuyor.
 
     Starcraft II: Heart of the Swarm'ın bahsedilen oyun içi videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. Videonun haricinde oyun hakkında bilgi alabileceğiniz Kotaku'nun ön incelemesi için ise buraya tıklayabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Heart of the Swarm Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 12 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler