Stardew Valley 1.5 Güncellemesi Tamamlanmaya Çok Yaklaştı

14.11.2020 04:36 Gazali Çetinkaya

 
Stardew Valley geliştiricisi Eric "ConcernedApe" Barone, versiyon 1.5 güncellemesinin geliştirme sürecinde son aşamaya geldiğini duyurdu.

Belirttiğine göre çok büyük bir güncelleme ve bu yüzden hazır olduğundan emin olmak için çok fazla cilalama ve hata düzeltmesi yapılması gerekiyor. Oyuncuların yeni içeriklerden çok mutlu olacağını ve şaşıracağını düşünüyor.

Güncellemenin tüm detayları henüz açıklanmadı fakat bazı içeriklerin sinyali verildi. Bunlar split-screen co-op modu, yeni oyun sonu içeriği, muz ağaçları yetiştirebilme, yatakları hareket ettirebilme ve Willy'nin dükkanında bir çeşit gemiye açılan yeni bir kapı.
 
Eric Barone, 1.5 güncellemesinden sonra 1.6'ya pek sıcak bakmasa da ileride başka güncelleme veya güncellemelerle, hatta Stardew Valley 2 ile oyuncuların karşısına çıkarsa bunun kendisi için çok büyük bir sürpriz olmayacağını söylemişti.

Şu anda ayrıca iki proje üzerinde daha çalışıyor. Piksel grafiklere sahip tek oyunculu üstten görünümlü iki boyutlu oyunlar. Bir tanesi Stardew Valley evreninde geçen fakat çiftçilikle ilgili olmayan bir oyun.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Stardew Valley Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Concerned Ape Dağıtıcısı: Concerned Ape Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler