Stardew Valley PS Vita için 22 Mayıs'ta Çıkacak

14.05.2018 19:26 Gazali Çetinkaya

 
   Geliştirici ConcernedApe, açık uçlu köy yaşamı rol yapma oyunu Stardew Valley'nin 22 Mayıs'ta PS Vita için çıkış yapacağını duyurdu.

   Stardew Valley'nin PS Vita versiyonu cross-buy destekleyecek. Bu da oyunu hem PlayStation 4 hem de PS Vita üzerinde oynamak için tek bir kopya satın almanızın yeterli olacağı anlamına geliyor. Ayrıca halihazırda PlayStation 4 versiyonuna sahip olanların ekstra ücret ödemeden PS Vita versiyonunu direkt olarak indirip oynayabileceği anlamına da geliyor.


Sana büyükbabanın Stardew Valley'deki eski çiflik arsası miras kaldı. Eski aletler ve birkaç bozuk para olan, yeni bir hayata başlamak için yola çıktın. Bu arazide kıt kanaat geçinmeyi ve evini büyütüp geliştirebilir misin? Bu kolay olmayacak. Joja Corporation şehre geldiğinden beri eski yolların hepsi kayboldu. Şehir merkezinin en hareketli noktası şu anda karışık durumda. Fakat vadi fırsatlarla dolu görünüyor. Biraz özveri ile, sadece Stardew Vadisi'ni bile büyütüp geliştirebilirsin! 

 
   Stardew Valley şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Dk önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 1 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 1 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 2 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler