Starfield Baş Tasarımcısı: Oyuncular Akıllarını Kaybedecek

30.03.2022 12:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Starfield Baş Tasarımcısı ve Yazarı Emil Pagliarulo, Bethesda'nın web sitesinde yayınlanan yeni bir Soru-Cevap bölümünde çıkışı yaklaşmakta olan bilim kurgu RPG'si hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Pagliarulo, her şeyin yolunda gittiğini belirtti.
 
Pagliarulo ek olarak şunları söyledi: "Starfield'in gerçekten özel bir şey olduğunu söyleyebilirim. Ben böyle hissediyorum. Oyuncular resmen akıllarını kaybedecek.
 
Yeni IP ve evren üzerinde özveriyle çalışıyoruz. Bunu başarmak farklı bir hikaye. Biliyorsunuz, bu noktada 25 yıldır sektörün içindeyim. Bethesda'da 19 yılımı doldurdum. Bu zamana kadar çok farklı içerikler oluşturdum… ama şimdi tüm gözler Starfield üzerinde. Neye bulaştığınızı bilmiyorsanız, böyle bir oyun yapmaya başlayamazsınız. Yani bu deneyim gerçekten paha biçilemez olacak."
 
Starfield, 11 Kasım 2022'de Xbox Series X|S ve PC için çıkış yapacak. Ayrıca Xbox Game Pass'de de mevcut olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Starfield Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 54 Dk önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler