Starfield için Dev Güncelleme: 500'den Fazla Sorun Çözüldü

20.03.2024 19:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda tarafından sunulan Starfield için büyük bir güncelleme yayınlandı. Yayınlanan güncelleme ile beraber 500'den fazla hata düzeltmesinin yapıldığı ve çeşitli iyileştirmelerle beraber daha stabil bir oyun deneyiminin sunulduğu belirtiliyor.
 
Starfield artık daha stabil bir deneyim sunuyor
 
 
 
Güncelleme detaylarına bakacak olursak öncelikle oyunda yer alan el fenerlerinin artık geceleri daha iyi bir şekilde aydınlattığını ve böylece parçacıkları daha net bir şekilde görebileceğimizi aktarabiliriz. Kıyafetlerde ve karakterlerin üzerinde yer alan piksel görüntülerin ise artık daha az bir şekilde karşımıza çıkacağını belirtebiliriz. Üstelik sakal ve bıyıklara bakacak olursak artık daha uzaktan daha net bir görüntü elde edebileceğiz.
 
Görünüşlerle ilgili sorunların halledildiği bu yama aynı zamanda birçok oynanış düzeltmesi ve ayarlaması ile beraber geliyor. Örneğin, sıfır yer çekiminin bulunduğu bir ortamda takviye paketi kullanmanıza rağmen güçlendirmenin devre dışı bırakılmasına sebep olan bir sorunun ortadan kaldırıldı. Bunun dışında bazı ara sahnelerde tutarsız görünmeye neden olan sorunlar da giderildi.
 
Diğer taraftan ayarlar menüsüne daha fazla düzenleme seçeneği eklenmiş durumda. Ek olarak artık klavyenizdeki sol alt tuşuna ve 2, 4, 6 ve 8 tuşlarından herhangi birine basarak geminizdeki güç dağılımını kontrol edebilirsiniz. Güncelleme sadece bunlarla sınırlı değil aynı zamanda tüm yama notlarına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Starfield Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler