Starfield için Yayınlanan Yeni Video Oyunun Müzikleri Hakkında Bilgi Veriyor

26.04.2022 23:56 Mehmet Tandoğan

 
 
Uzun süredir beklenen ve geliştirilen bilim kurgu uzay aksiyon rol yapma oyunu Starfield için yeni bir video yayınlandı. Yayınlanan yeni videoda, müzik ve ses tasarımı hakkında bilgiler veriliyor.
 
Bethesda Game Studios Ses Direktörü Mark Lampert ve Starfield Bestecisi Inon Zur, Into the Starfield'ın üçüncü bölümünde müzik ve ses tasarımı hakkında konuşuyor. Lampert ve Zur bu sürecin nasıl işlendiğini, müziğin bir oyuncunun deneyimini ve performansını nasıl etkilediğini açıklıyor. Bunun yanı sıra Starfield'daki müziklerin oyuncuların kalbinde yer alacağı belirtiliyor. 
 
Starfield; The Elder Scrolls V: Skyrim ve Fallout 4'ün ödüllü geliştiricileri Bethesda Game Studios'un 25 yıl sonra oluşturduğu ilk yeni evren. Oyun, 11 Kasım 2022'de Xbox Series X|S ve PC'ye çıkış yapacak. Ayrıca ilk gün, Xbox Game Pass platformunda da yer alacak.
 
Yayınlanan video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Starfield Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler