Starfield için Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yeni Sürümler, Xbox Kontrolcüsü ve Dahası!

12.06.2023 12:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Bethesda Softworks ve geliştiriciliğini Bethesda Game Studios'un üstlendiği açık dünya uzay temalı rol yapma oyunu Starfield için yeni bir oynanış fragmanı ve 45 dakikalık derin bakış videosu yayınlandı. Ek olarak oyunun sürümleri ve sınırlı sayıda piyasaya sürülecek kablosuz Xbox kontrolcüsü ve kulaklığı da duyuruldu.
 
Oyun birçok sürüme sahip olacak
 
 
 
Bekleenn oyunlar arasında yer alan Starfield birçok sürümle beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu sürümler arasında Standart, Constellation ve Premium sürüm yer alıyor. Constellation sürüm içerisinde Shattered Space Story Genişletme Paketi, 3 günlük erken erişim ver daha fazlası bulunuyor. Premium sürüm içerisinde ise aynı genişleme paketi, 5 günlük erken erişim, dış görünüm paketi ve daha fazlasını içeriyor.
 
 
 
Starfield kulaklık ve kontrolcü
 
 
 
Diğer taraftan Bethesda Game Studios, sınırlı sayıda bir Starfield Xbox kontrolcüsü ve kulaklığı geliştirmek için Xbox donanım ekibiyle beraber çalıştı. Kontrolcü, bir uzay gemisinin kontrol panellerine benzeyen bir yapıyla beraber karşımıza çıkıyor ve ayrıca metalik / bronz bir yön tuşlarına sahip. 
 
Starfield, 6 Eylül'de Xbox Series ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyun aynı zamanda ön siparişlere açık durumda. Steam'de Stamdart sürüm 899,00 TL, Premium sürüm 1.299,00 TL, Xbox mağazasında Standart sürüm 1.150 TL, Premium sürüm ise 1.600 TL.
 
Oynanış videosu 
 
 
 
Derin bakış 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Starfield Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 2 Saat önce Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 8 Saat önce UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 8 Saat önce Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler