Starfield ve The Elder Scrolls VI ile Bethesda'nın Oyun Motoru Büyük Oranda Elden Geçiriliyor

22.09.2020 07:13 Gazali Çetinkaya

 
Bethesda Game Studios en sonunda oyun motorunu elden geçiriyor.

Bethesda Game Studios'tan Todd Howard tarafından belirtilene göre, Starfield ve The Elder Scrolls VI beraberinde oyun motorunda büyük geliştirmeler de getirecek.

2006'da çıkan The Elder Scrolls IV: Oblivion'dan bu yana oyun motorundaki en büyük değişim olacağı söylendi.
 
"Her yeni konsol döngüsüyle, hep beraber geliştik. Fallout 4 ile modları konsollara getirmekten Xbox Series X/S'in en son teknolojilerine kadar. Sadece grafik alanında değil aynı zamanda CPU ve veri akışında da gerçekleşen nesil sıçramaları ile yeni sistemler, yapmayı sevdiğimiz geniş dünyalar için optimize edildi. Bu durum, Starfield ve The Elder Scrolls VI'da kullandığımız yeni teknolojiler ile Oblivion'dan bu yana en büyük oyun motoru revizyonumuza yol açtı."
 
Starfield ve The Elder Scrolls VI E3 2018'de resmi olarak duyurulmuştu. O zamandan bu yana iki oyundan da haber alamadık. İlk olarak Starfield'ın çıkması planlanıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls VI Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler