Starfield'ın 2018 Yılındaki Ekran Görüntüleri Sızdırıldı

01.01.2022 12:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Reddit kullanıcısı Yes1SNo, Starfield'ın 2018 yılındaki üç ekran görüntüsünü paylaştı. Bu üç ekran görüntüsü, oyunun bazı özelliklerini oyunculara sergiliyor. Ancak görüntüler, geliştirme aşamasının ilk evresinde olduğundan dolayı son versiyondaki kaliteyi temsil etmiyor.
 
Bu ekran görüntüleri, 2020'de paylaşılan bazı eski sızdırılmış ekran görüntülerine benziyor. 2020'de yayınlanan ekran görüntülerini aşağıdan görebilirsiniz:
 
 
 
 
 
Yeni sızdırılan 2018 ekran görüntüleri 
 
 
 
 
 
Starfield; The Elder Scrolls V: Skyrim ve Fallout 4'ün ödüllü geliştiricileri Bethesda Game Studios'un 25 yıl sonra oluşturduğu ilk yeni evren. Yıldızların arasında geçen bu yeni nesil rol yapma oyununda insanlığın en büyük gizemine cevap aradığın destansı bir yolculuğa koyul. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1716740/Starfield/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Starfield Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler