State of Decay 2: Juggernaut Edition Fragmanı Remastered Grafikleri Gösteriyor

10.03.2020 15:37 Gazali Çetinkaya

 
State of Decay 2 geliştiricisi Undead Labs, "Remastered Grafikler" başlıklı yeni bir fragman yayınladı ve fragmanda Juggernaut Edition'ın grafiksel iyileştirmeleri gösteriliyor.
 
State of Decay 2: Juggernaut Edition grafiksel iyileştirmelerin yanı sıra ana oyun ile birlikte daha önce çıkmış tüm indirilebilir içerikler ve Providence Ridge adlı yeni bir harita ve yeni yakın dövüş silahları, ses iyileştirmeleri, geliştirilmiş kontrol şeması, görev ve oynanış kısmında düzeltmeler içerecek ve daha iyi bir oyun sonu deneyimi sunacak. 
 
State of Decay 2: Juggernaut Edition 13 Mart'ta Xbox One ve PC (Steam, Epic Games Store) için çıkacak. Juggernaut Edition ile birlikte gelecek tüm içerikler ve iyileştirmeler halihazırda oyuna sahip olanlara ve Xbox Game Pass abonelerine ücretsiz olacak sunulacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
State of Decay 2 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Undead Labs Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler