State of Decay 2 Xbox Series X|S için Optimize Edildi

03.12.2020 16:40 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Undead Labs, State of Decay 2 için yeni bir güncelleme yayınladı.

Güncellemeyle birlikte açık dünya hayatta kalma oyunu Xbox Series X|S için optimize edildi. Hızlı yükleme süreleri, oyunun dünyası ve gölgelendirme detaylarında iyileştirmeler ve 60 kare hızında 4K çözünürlüğe kadar akıcı oynanış sunuyor.
 
Güncelleme ayrıca tüm platformlar için Lethal (ölümcül) zorluk seviyesini getiriyor. Oyunun dünyasındaki kaynakların miktarını azaltıyor, düşmanları daha tehlikeli yapıyor, kan vebası hastalığını daha ölümcül bir hale getiriyor ve veba kalplerinin daha hızlı büyümesini sağlıyor. Bunların her birini özel zorluk seçeneğinden tek tek ayarlayabilirsiniz. Bu zorluk seviyesinde oynayarak toplamda 100 Gamerscore değerinde yeni başarımların kilidini açabilirsiniz.  
 
Son olarak Stay Frosty paketi var. Yeni meydan okumaları tamamlayarak veya açık dünyada keşfederek kazanabileceğiz kış temasına sahip ödüller içeriyor.
 
State of Decay 2 Xbox Series X oynanış videosu:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
State of Decay 2 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Undead Labs Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 1 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 2 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 2 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler