State of Decay Yapımcısı Yeni Oyunu Moonrise'ı Duyurdu

04.08.2014 23:18 Ömür Gencer


     State of Decay'in gelişticisi Undead Labs bir süredir yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Firma nihayet geliştirdikleri oyun Moonrise'ı duyurdu. Firmanın kurucusu Jeff Stain, Moonrise'ı "multiplayer yaratık toplama RPG'si" olarak tanımlıyor.
 
      Moonrise, gerçek zamanlı bir savaş mekaniği ile karşımıza çıkacak. Oyunun öne çıkan bir başka özelliği ise karakter özelleştirmesi ve renkli 3 boyutlu görselleri. Yapımcı oyunun konsol dengi animasyonlar ve görselliklere ulaşmış, geniş multiplayer oynanış sunacak bir oyun olacağını belirtiyor. Moonrise, mobil platformlar için 2015'de çıkışını yapacak. Oyunun resmi sitesine buradan, yayınlanan görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PC Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 2. Hafta Başlıyor! 1 Saat önce SteamWorld Heist 2 İçin Genişletilmiş Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Luigi’s Mansion 2 HD İçin Oynanışa Genel Bakış Fragmanı Geldi 2 Saat önce YaLLa Compass 2024 CS2 Turnuvası Başladı! 13 Saat önce The Last of Us Part 2'nin PC Sürümü Ne Zaman Çıkacak? 05 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler