SteamDB Dört Oyunun Çıkış Tarihini Sızdırdı

25.02.2019 09:18 Gazali Çetinkaya

 
Steam Veritabanı merakla beklenen birkaç oyunun çıkış tarihini sızdırdı.

Hollow Knight Silksong - 12 Haziran 2020
The Outer Worlds - 6 Ağustos 2019
Biomutant - 1 Temmuz 2019
Desperados III - 30 Eylül 2019

The Outer Worlds ve Desperados III'ün 2019'da Biomutant'ın Yaz 2019 çıkacağı oyunun yayıncıları tarafından açıklanmıştı. Hollow Knight Silksong bir çıkış aralığı verilmedi. Net çıkış tarihleri henüz resmi olarak açıklanmadı.
 
Her bir oyunun tanıtım yazısı:
 

Hollow Knight Silksong
 
Tamamen yeni bir krallığı keşfedin
Dünyanın tepesindeki parlayan kaleye yükselirken mercan ormanlarını, yosunlu mağaraları, yaldızlı şehirleri ve sisli alanları keşfedin.

Öldürücü akrobatik aksiyon
Ölümcül, harika savaş esnasında düşmanlarınız arasında dans ederken yeni hareketlerden oluşan aksiyonu kullanın.

Güçlü araçlar craft edin
Düşmanlarınızı şaşırtmak için sürekli genişleyen silahlar, tuzaklar ve mekanizmalar cephaneliğinde usta olun.

Şok edici bulmacaları çözün
Haksızlığa uğramış kişilerin dileklerini yerine getirmek ve krallığın umudunu iyileştirmek için nadir canavarları avlayın, eski gizemleri ortaya çıkarın ve kayıp hazineleri arayın. Beklenmeyen için hazırlanın.

150'den fazla yeni düşman ile karşılaşın
Hayvanlar, avcılar, suikastçılar, krallar, canavarlar ve şövalyeler – hepsini cesaretin ve yeteneklerinle yenmelisin.

Müthiş bir orkestra müziğini deneyim edin
Hollow Knight'ın ödüllü bestecisi Christopher Larkin melankolik melodiler, senfonik yaylı çalgılar, kalp atışını hızlandıran boss temalarını bu maceraya getirmek için geri dönüyor.

Silk Soul moduna meydan okuyun
Oyunu bir kez bitirdikten sonra, yeteneklerinizi oyunu benzersiz ve zorlu bir deneyime dönüştüren bu yepyeni modda test edin.
 
The Outer Worlds 
 
The Outer Worlds Obsidian Entertainment ve Private Division'dan yeni tek oyunculu birinci şahıs bilim kurgu rol yapma oyunu.

The Outer Worlds'te dünyadan en uzak koloni olan Halcyon'a giderken kaybolmuş bir sömürgeci gemide uyanıyorsunuz ve kendinizi sizi yok etmekle tehdit eden derin bir komplonun ortasında buluyorsunuz. Uzayın en ileri noktalarını keşfettikçe ve çeşitli gruplar ile karşılaştıkça, karakteriniz bu oyuncu-odaklı hikayenin nasıl gözler önüne serildiğini belirleyecek. Koloninin kurumsal denkleminde siz plansız değişkensiniz.  
 
Biomutant
 
Biomutant yumruk, silah ve mutant yeteneklerini birleştirmenize izin veren eşsiz dövüş sistemli, açık dünyalı bir kıyamet sonrası Kung-Fu hikayesi oyunudur. Bir salgın dünyayı kırıp geçiriyor ve Yaşam Ağacı köklerinden ölüm saçıyor. Kabileler bölünmüş durumda. Çalkantılı bir dünyayı keşfedin ve kaderini belirleyin: Onu kurtaracak mısınız yoksa daha karanlık bir geleceğe mi sürükleyeceksiniz? 
 
- Silah, yumruk ve mutasyon güçlerinizi birleştirirken maksimum hareket serbestisinin tadını çıkarın
- Görüntünüzü değiştirmek için genetik yapınızı yeniden kodlayın ve pençe ve dikenli kuyruk gibi fiziksel mutasyonlarla oynayın
- Canlı açık dünyayı yürüyerek, mech, jet-ski, balon veya bölgelere özgü bineklere binerek keşfedin
- Kendi yakın dövüş silahlarınızı, tabancalarınızı, tüfeklerinizi ve daha fazlasını yaratmak için parçaları birleştirin ve eşleştirin
- Bir masalcı seyahatinizin her adımını anlatacak, ama hikayenizin sonunu sizin yaptıklarınız ve seçimleriniz belirleyecek
 
Desperados III
 
Vahşi Batı. Yasaların ellerinde silah bulunan kişiler tarafından belirlendiği ve onların emrindeki yandaşların bu yasaları halka zorla kabul ettirdikleri bir yer. Ölümün yabancı olmadığı ve cenazecilerin fazla mesai yaptığı bir yer... özelikle insanlar Desperados III'ü oynamaya başladığında.

Eleştirmenlerce beğenilen Shadow Tactics: Blades Of The Shogun'ın yapımcısı Alman stüdyo Mimimi tarafından geliştirilen gerçek zamanlı taktik oyunu Desperados III'te oyuncular silahşör John Cooper'ın başında bulunduğu bir grup Desperados'u yönetecek.

Serinin ilk oyunu Desperados: Wanted Dead or Alive'dan fazlasıyla ilham alan Desperados III, oyuncunun her bir göreve çok çeşitli farklı çözüm yollarıyla yaklaşmasına imkan sunacak. Oyuncunun çetesi her zaman sayıca artacağından hem çevreyi hem de karakterlerin benzersiz yeteneklerini akıllıca kullanmak zaferi garantileyecektir.

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler