SteamWorld Dig 2 Xbox One için Çıktı

21.11.2018 22:28 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Image & Form, SteamWorld Dig 2 Xbox One versiyonunun bugün itibarıyla çıkış yaptığını duyurdu. 56,25 TL'den satışta.

Platform aksiyon macera oyunu ilk Eylül 2017'de Switch, PC, PlayStation 4 ve PS Vita için; Şubat 2018'de 3DS için çıkmıştı.
 
Oyunun Microsoft Store üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Yerin altında bir macera sizi bekliyor...

SteamWorld Dig 2 sizi Metroidvania stilinden etkilenerek ortaya çıkmış bir platform madenciliği macerasına çıkarıyor. Eski bir ticaret kasabası gizemli depremlerle sarsıldığında, yerin altında ne tür korkunç şeyler döndüğünü ortaya çıkartmak yalnız bir steambot ve onun alışılmadık yardımcısına kalmıştır.

Yeri kazarak yolunuzu bulun ve hazineler, sırlar ve tuzaklarla dolu olan göz alıcı bir dünyayı keşfedin. Yer altındaki karmaşık yollarda sizi bekleyen, aralarında gölge yaratıkları ve eski bir elektriksel tehlikenin büyülü kalıntılarının da bulunduğu tehlikeli düşmanlarınızla savaşın. Yeryüzünün iyice derinlerine inmek ve daha büyük zorluklarla yüzleşmek için aletlerinizi geliştirin.

 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SteamWorld Dig 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Image&Form Dağıtıcısı: Image&Form Tür: metroidvania Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler