Steam Cadılar Bayramı İndiriminde Son Saatler: 10 TL Altı Oyunlar

02.11.2023 12:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Bildiğiniz üzere Steam Cadılar Bayramı İndirimi bu akşam TSİ 20:00’de sona eriyor ve artık son saatlerle beraber karşılaşıyoruz. Elbette bu kapsamda istediğiniz oyunu indirimli bir şekilde alabiliyor ve yüzlerce oyun arasından seçim yapabiliyorsunuz. Böylece kütüphanenizi genişletebiliyor ve genişlemiş kütüphane ile beraber de oyunlarınızı oynayabiliyorsunuz.

Geldiğimiz noktada bildiğiniz üzere 20 Kasım tarihi ile beraber Steam üzerinden Türk Lirası kaldırılmaya hazırlanıyor ve Türk lirasından sonra ise doğrudan dolarla beraber oyunları satın almayı bekliyoruz. Elbette bu süreç boyunca oyunların zamlanacağını ve daha fazla para ödeyerek dolar üzerinden oyunları kütüphanemize ekleyebileceğimizi söyleyebiliyoruz. Dolayısıyla bu indirim son indirim olarak karşımıza çıkıyor ve böylece ne kadar çok oyun satın alabilirsek o kadar çok kara girmiş olabiliyoruz.

Dün itibariyla Steam Cadılar Bayramı indirimi kapsamında 20 Türk Lirası altındaki oyunları derledik, bunun linkini aşağıya bırakıyorum. Şimdi ise bu listede 10 Türk Lirası altındaki oyunları derledik ve bu indirim kapsamında alabileceğiniz ve oldukça ucuz bir şekilde karşımıza çıkan ve ayrıca oynanabilir oyunlar burada bulunuyor. Eklemek istedikleriniz varsa elbette yorumlar kısmında istediğinizi ekleyebilir ve beğendiğiniz oyunları da diğer arkadaşlara önerebilirsiniz.
 
Steam Cadılar Bayramı İndirimi Bitmeden Alabileceğiniz 20 TL Altı Oyunlar

Şimdi geçelim listemize;

Mortal Shell
 
 

Cold Symmetry tarafından geliştirilen Souls like aksiyon rol yapma oyunu ilgi çeken atmosferi ile beraber karşımıza çıkıyor ve Steam Cadılar bayramı indirimi kapsamında 9.80 Türk lirasından satışta bulunuyor. Oyun içerisinde Souls like bir yapı ile karşılaşabiliyor, zorlu düşmanların üstesinden gelmek için karakterinizle beraber ilerleyebiliyor ve rol yapma öğelerinin de bulunduğu bu yapım içerisinde kendi karakterinizi geliştirebiliyor ve özelleştirebiliyorsunuz. Aynı şekilde bu noktada yeni ekipmanların sahibi olabiliyor ve üst düzey ve güçlü ekipmanlarla beraber de daha zorlu düşmanların üstesinden gelmeye başlıyorsunuz.

Oyun içerisinde bildiğiniz üzere karanlık ve ilgi çekici bir atmosfer bulunuyor ve aynı zamanda bu atmosfer ile beraber farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor ve ayrıca bu bölgeleri dilediğiniz gibi keşfedebiliyorsunuz. Arka planda bir hikayenin bizlere aktarıldığı yapım içerisinde diğer taraftan irili ufaklı düşmanların karşınıza çıktığını görebiliyor bunun dışında ise farklı boss savaşları ile beraber de karşılaşabiliyorsunuz. Boss savaşları elbette oyunculara daha zorlu bir deneyim sunan ve bu deneyimle beraber de oyuncuları zorlayan bir yapıyı bünyesinde barındırıyor. Bu savaşlarla beraber daha güçlü olmak için elinizden geleni yapmaya koyuluyor ve yeni ekipmanların da bu şekilde sahibi olabiliyorsunuz. Burada ne kadar çok düşmanı alt ederseniz o kadar çok ekipmana erişebiliyor ve gelişiminizi bu noktada tamamlayabiliyorsunuz.
 
 

Ölüler diyarında yer aldığınız ve etrafı keşfettiğiniz yapım içerisinde farklı savaş mekanikleri bulunuyor ve bu mekanikler elbette oyuncular tarafından kullanılan ve ön planda olan özellikler arasında bulunuyor. Oyunun Steam sayfasına bakacak olursak son incelemeleri karışık ancak bütün incelemeler konusunda çok olumlu etikete sahip olarak karşımıza çıkıyor. Steam sayfasının yorumlarında ise genel olarak oyundaki karakterimizin oldukça hantal yani yavaş olduğu ve çok ağır kaldığı belirtiliyor ve bu noktada karakterin animasyonları ve vuruş hissiyatı değerlendiriliyor ve eleştirilen konular arasında yer alıyor.
 
Diğer taraftan yine eleştirilen konular arasında dövüş mekaniklerinin kötü olduğu ve bu mekaniklerin kötü olması ile beraber vuruş hissiyatının da alt düzeyde kalması yer alıyor. Ancak bunun dışında oyunu beğenen oyuncular da bulunuyor ve bu noktada sizin deneyimlemeniz gerekiyor ve ona göre de kendi yorumlarınızı yapabiliyorsunuz. Nihayetinde 9.80 Türk Lirası ile beraber karşımıza çıkan bu yapım çok ucuz bir şekilde buradaki yerini alıyor ve bu kapsamda oyunu kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz. İlerleyen süreçte bu fiyatın yükseleceğini de söyleyebiliyoruz.

Kona
 
 

Parabole ekibi tarafından biz oyunculara sunulan bu yapım içerisinde özel bir dedektif rolünü üstleniyor ve araştırma ve inceleme konusunda oyun üst düzey bir yapıyı bizlere aktarıyor. Daha çok yürüme simülasyonu tarzı ile beraber karşımıza çıkan oyun şu anda Steam Cadılar Bayramı etkinliği kapsamında 6 Türk lirasından satışta bulunuyor ve oldukça ucuz bir fiyatla beraber de güzel bir deneyim elde edebiliyorsunuz.

1970'leri konu alan bu yapım içerisinde soğuk ve karlı bir bölge olan Kuzey Kanada'da yer alıyor ve burada köşkün sahibi olan zengin bir kişinin vakasına incelemeye koyuluyoruz. Burada işlenen cinayetler ve farklı sırlarla beraber ortada bulunan olayı çözmeye çalışıyor ve nihayetinde dedektif olarak yer aldığımız bu yapımı içerisinde olayların gidişatına etki edebiliyor ve etrafı keşfederek de hem manzaralara bir bakış atabiliyor hem de olayları çözümlemek için elbette kendimize ait araştırmalara yapabiliyoruz.
 
 

Oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca siz de göreceksiniz ki hikayeyi ve her şeyi bilen üçüncü şahıs bir anlatıcı bulunuyor. Yani arka planda bir hikaye anlatıcısı oyunda yer alıyor ve bu da sizlere oyun içerisinde neler olup bittiğini aktarıyor ve hikayeyi anlatıcısı ile beraber de aslında bir nevi rehber eşliğinde oyunu bitirmeye çalışıyorsunuz. ilgi çekici manzaralarıyla ve soğuk atmosferi ile beraber karşımıza çıkan bu yapının içerisinde aynı zamanda arka plan müzikleri ve sesleri de ön planda yer alıyor. Bunun dışında oyunda bir nevi hayatta kalma mekanikleri de bulunuyor ve bu mekanikler de karşımıza farklı elementlerle beraber geliyor. Dolayısıyla yürümesi simülasyonu haricinde ve hayatta kalma mekanikleri de yer alıyor diyebiliriz.

Oyun bu unsurları dışında elbette arka planda bir de korku öğelerini barındırıyor yani oyunda bazı noktalarda gece boyu ilerlemek durumunda kalıyor ve elinizdeki aydınlatıcı ile ve fenerle beraber de yolunuzu bulmaya çalışıyorsunuz. Ancak bu noktada korkutucu unsurları bir anda karşınıza çıktığına görebiliyor ve bunları görerek de elbette bir anlık korkabiliyor ve tüylerinizin diken diken olmasını da seyredebiliyorsunuz. İlgi çekici yapısı ile ve araştırma öğeleri ile beraber harmanlanan bu yapım gerçekten de ucuz bir şekilde karşımıza çıkıyor ve oynanması gereken oyunlar arasında yer alıyor diyebiliriz.
 
 

Tüm bunların dışında oyun içerisinde kendimizi koruyup kollayabileceğimiz silahlar bulunuyor ve bu silahlarla beraber hem ürkütücü unsurlarla hem de doğadaki vahşi hayvanlarla beraber mücadele edebiliyor ve karşımıza bu ormanlar içerisinde kurtların da çıktığını görebiliyoruz. Dolayısıyla oyunda kendimizi koruyup kollayabileceğimiz bir yapı yer alıyor ve bu da hayatta kalma unsurlarını ile beraber karşımıza çıkıyor diyebiliriz.

Nitekim Steam sayfasındaki incelemelere bakacak olursak oyun çok olumlu incelemelerle beraber karşımıza çıkıyor ve genel olarak oyuncular tarafından beğenildiğini söyleyebiliyoruz. Zaten ucuz fiyatıyla beraber Steam platformunda bulunan bu yapım boş zamanlarınızda oynanacak ve güzel bir hikaye deneyimini bizlere sunacak bir yapıyı bünyesinde barındırıyor ve sizin de bu oyunu oynamanızı tavsiye ediyorum.

Bunun dışında oyunu nasıl bir yapıya sahip olduğunu yukarıda bıraktığım fragmanla beraber görebilir ve bu kapsamda oyuna satın almadan önce elbette görebilirsiniz ancak çok ucuz fiyatıyla beraber karşımıza çıkan bu oyunu elbette kütüphanenizde bekletebilir ve kütüphanenizi genişletmek için bu oyunu dahil edebilirsiniz.

Victor Vran
 
 
 
Haemimont Games tarafından geliştirilen ve biz oyunculara sunulan bu yapım Steam Cadılar Bayramı indirimi kapsamında 9 Türk Lirası ile beraber karşımıza çıkıyor ve oyun aksiyon ve rol yapma öğelerini  bünyesinde barındırıyor. Genel olarak oyuncular tarafından beğenilen ve izometrik rol yapma oyunlarından hoşlanıyorsanız muhakkak bir bakış atabileceğinizi yapım yoğun dövüşü ile ve aksiyon sahneleriyle beraber bizlerin karşısına çıkıyor ve burada sürekli olarak kendimizi düşman keserken ve öldürürken görebiliyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde sürekli olarak kesebileceğiniz ve ortadan kaldırabileceğiniz ilgi çekici çeşitlilikte düşmanlar bulunuyor. Bunları ortadan kaldırmak da tamamen sizin işiniz oluyor.

Oldukça ucuz bir fiyatlandırma ile beraber karşımıza çıkan bu oyun bizleri uzun süre idare edecek bir yapıyı bünyesinde barındırıyor ve oyun içerisinde karakterimizle beraber atıldığımız mücadelede geniş yelpazedeki güçlü silahları elimize alabiliyor ve oyunun akışını değiştiren yapı ile beraber de karşılaşabiliyoruz. Steam platformu üzerinde yer bulan bu oyunun incelemeleri genel olarak çok olumlu şekilde karşımıza çıkıyor ve oyuncular burada düşman çeşitliliğinin oldukça fazla olduğunu ve genel olarak güzel bir deneyimin bizlere aktarıldığını söylüyor. Burada da oyuncular tarafından beğenilen bir yapı ile beraber karşılaşabiliyor ve genel olarak bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyunu bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz.
 
 

Oyun içerisinde hem tek oyunculu hem de çok oyunculu ve eşli olarak oynayabileceğiniz mod destekleri bulunuyor. Bu desteklerle beraber oyundaki gidişatınızı arkadaşınızla beraber değiştirebiliyor ve tek olarak oynamak istemezseniz de elbette arkadaşınızı yanınıza çağırarak bu oyundan zevk almaya çalışıyorsunuz. Dolayısıyla bu tarz oyunlarda bu tür desteklerin olması oldukça eğlenceli bir yapının bizlere sunulacağı anlamına geliyor. Bu tarz oyunları arkadaşınızla beraber oynamanızı ben de tavsiye ediyorum.

Oyun içerisinde diğer taraftan kendi karakterinizi oluşturabileceğiniz bir mekanik bulunuyor ve kendi karakterinizi oluşturarak burada diğer oyunculardan farklı konuma gelebiliyor ve aynı şekilde farklı güçlere karşı burada savaş verebiliyorsunuz. Hack and slash tarzı ile beraber bizlere sunulan bu yapımda yukarıda da bahsettiğim gibi sürekli olarak düşmanları ortadan kaldırmaya çalışıyor ve elinize farklı silahları alabiliyorsunuz. Bunun dışında karakter özelleştirme sistemleri de bu oyun içerisinde bulunuyor ve elinizde silahtan kıyafetlere ve diğer kısımlara kadar çeşitli özelleştirme seçenekleri yer alıyor.
 
 

Bunun dışında yine oyunu sevenler kadar elbette sevmeyen oyuncular da bulunuyor. Sevmeyen oyuncular oyunun kısa olmasından ve yaratık çeşitliliğinin de az olmasından şikayet ediyor. Diğer taraftan oyunda yer alan hikayenin de oldukça basit olduğunu hatta hikayenin olmadığını aktarıyor. Dolayısıyla bu noktada oyunu deneyimlemenizi ve kendiniz oyunu oynayarak yorumlamalarınızı yapmanız daha sağlıklı olacak.

Kısaca toparlayacak olursak izometrik bir aksiyon rol yapma deneyimini bünyesinde barındıran bu yapım 9 Türk Lirası ile beraber karşımıza çıkıyor. Oyunda farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, karakterimizi geliştirebiliyor ve sürekli olarak farklı düşmanlarla beraber karşılaşabiliyoruz. Oyunda zaten yukarıda da bahsettiğim gibi kes ve biçim deneyimi bizlere aktarılıyor yani oyunda herhangi bir şey düşünmeden sürekli olarak yarattıkları kesebiliyor ve bunları öldürerek de karakterimizi gelişimine tamamlayabiliyoruz. Dolayısıyla bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bir bakabilirsiniz.
 
Elbette Steam Cadılar Bayram indirimi kapsamında bu oyunu ucuz bir şekilde elde edebilir ve kütüphanenizde bunu deneyimleyebilirsiniz. Oyun daha önceki süreçte erken erişim sürümü ile beraber karşımıza bulunuyordu. Şimdi ise oyun gelişini tamamlandı ve tam sürüm olarak bizlerin karşısında yer alıyor. Dolayısıyla oyunun gelişimine de göz önüne alarak nasıl bir yapıya sahip olduğuna bir bakış atabilirsiniz.

The Shore
 
 

Ares Dragonis tarafından geliştirilen psikolojik korku unsurlarını bünyesinde barındıran ve yürüme simülasyonu olarak karşımıza çıkan The Shore, Steam Cadılar Bayramı indirimi kapsamında 5 Türk lirasından satışta bulunuyor. Oldukça ucuz bir şekilde karşımızda bulunan bu yapım elbette ilgi çekici bir atmosferi ve bir babanın kızını arama konusundaki hikayesini bizlere aktarıyor. Genel olarak oyuncular tarafından sevilen ve beğenilen bir proje olarak bulunan bu yapım bağımsız bir ekip tarafından bizlere sunuluyor ve bu oyunu da oynamanızı ve boş zamanlarınızı da denemenizi tavsiye ediyorum.

Oyun içerisinde keşifler yapabileceğiniz ve etrafı keşfederek çeşitli hikayeye bağlantıları ile beraber karşılaşabileceğiniz bir yapı yer alıyor. İçerisinde bulunduğumuz adada bilinmezlik içerisine doğru gelebiliyor ve burada neler olup bittiği konusunda fikir sahibi olmaya çalışıyoruz. Oyunda genel olarak bilinmezlik konusu işleniyor ve bu bilinmezlik teması elbette oyundaki ilgimizi çeken noktalardan biri olarak karşımıza bulunuyor. Dolayısıyla oyunda karakterimizle beraber etrafı keşfederek çeşitli ipuçlarını bulmaya çalışıyor ve bu ipuçları ile beraber elbette yavaş yavaş hikayenin açılmasını görebiliyoruz.
 
 

Buradaki önemli nokta etrafı keşfederek burada neler olup bittiğini öğrenmek ve etrafı keşfederek de bulduğumuz nesneleri araştırmaktan geçiyor. Çünkü buradaki keşif unsurları oyundaki hikayenin özünü bizlere aktaracak araçlar olarak yer alıyor ve bu keşiflerle beraberde oyundaki yerimizi alabiliyoruz.

Gizem, korku ve aksiyon üyelerinin harmanlandığı bu yapım içerisinde psikolojik gerilim unsurları ile beraber de karşılaşabiliyor ve aynı zamanda karakterimsin zihninin ne kadar yoğun ve yorgun olduğunu görebiliyoruz. İlgi çekici ve katmanlı hikayesiyle beraber karşımıza çıkan oyun içerisinde ürkütücü dövüş sahneleri, derin ve çok katmanlı hikaye unsurları, psikolojik korku öğeleri, ilgi çekici ve dikkat çeken atmosferler ve daha fazlası yer alıyor. Oyuncuların ilgisini çekecek olan sanat tarzı ile beraber karşımıza bulunan bu yapım içerisinde her bir bölgeye ve ortama girdiğimizde burada farklı hikayelerle beraber karşılaşabiliyor ve bu hikayelerinin de elbette özünü burada öğrenebiliyoruz. Dolayısıyla oyunda farklı bölgelere ve ortamlara girerken ilgi çekici unsurlarla beraber karşılaşıyor ve bunlarla beraber de yolumuza devam etmeye başlıyoruz.
 
 
 
LIMBO

 
6,50 TL'den satışta. Steam sayfası için buraya tıklayabilirsiniz.
 
Hellblade: Senua's Sacrifice 
 
 
 
7,35 TL'den satışta. Steam sayfası için buraya tıklayabilirsiniz.
 
F.E.A.R. 2: Project Origin 
 
 
 
6,00 TL'den satışta. Steam sayfası için buraya tıklayabilirsiniz.
 
Alan Wake 
 
 
 
6,25 TL'den satışta. Steam sayfası için buraya tıklayabilirsiniz. 
 
Zombie Army Trilogy 
 
 
 
6,50 TL''den satışta. Steam sayfası için buraya tıklayabilirsiniz.  
 
The Forest 
 
 
 
8,00 TL'den satışta. Steam sayfası için buraya tıklayabilirsiniz.  
 
7 Days to Die 
 
 
 
9,36 TL'den satışta. Steam sayfası için buraya tıklayabilirsiniz.  

Steam Cadılar Bayramı indirimi kapsamında öne çıkan ve 10 Türk Lirası altındaki oyunları sizler için derledik. Bunların dışında sizlerin de aktaracakları varsa yukarıda da belirttiğim gibi bunları yorumlar kısmında belirtebilir ve diğer oyuncularla ve arkadaşlarla beraber paylaşabilirsiniz.
 
Bunun dışında yine tekrar tekrar belirtmekte fayda var. Bu etkinlik bugün itibarıyla TSİ 20:00’de sona erecek ve bundan sonraki süreçte de herhangi bir indirim etkinliği ile beraber (Türk Lirası özelinde) karşılaşmayacağız. Dolayısıyla yukarıda da belirttiğim gibi 20 Kasım tarihinde oyunları artık dolar üzerinden satın almaya başlayacak ve bu kapsamında pahalı oyunlarla beraber karşılaşabileceğiz. Bu indirim kapsamı boyunca kütüphanenizi genişletmenizde fayda var ve son saatler içerisinde girdiğimiz bu süreçte elbette ucuz oyunları kütüphanenizde eklemenizde yarar var.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 4 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 4 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 6 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler