Steam Controller Pro Dota 2 Oyuncusuna Uygun Değil

09.01.2014 10:25 Alkan Adakaner


     Steam Controller'ın bazı PC oyunları için uygun olmayacağı kontrolcü duyurulduğundan beri konuşuluyor. Bazı FPS oyunları ve DOTA 2 gibi profesyonel turnuvalara sahip olan oyunlarda oyuncuların tercihi klavye olmaya devam edecek diyebiliriz.
 
    Valve çalışanları da bu konuda farklı düşünmüyorlar. Bazı Valve çalışanlarının açıklamalarına göre DOTA 2 profesyonelleri Steam Controller'ı tercih etmeyeceklerdir.
 
    "Dota gibi bir oyunda Steam Kontroller klavye ile eşdeğer performans veremeyecektir. Profesyonel oyuncu Danylo 'Dendi' Ishutin'i alıp onun düzeyinde bir oyuncuya bu kontrolcüyle oynamasını söyleyemezsiniz; zaten amacımız da bu değil. Bu Steam Controller ile oynanan oyunların geneli için geçerli olan bir gerçek."
 
     Valve yetkilileri buna karşın klavye ve mouse ikilisi ile yapabileceklerinizin %90'ını Steam Controller ile de yapabileceğinizi belirtiyorlar. Yani kontrolcünün performansı oldukça iyi düzeyde.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 1 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 1 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 2 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 3 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler