Steam, Dolara Geçiş Öncesinde Kullanıcılara Mail Gönderiyor

15.11.2023 13:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Bildiğiniz üzere yakın zamanda Steam, ülkemiz için yeni bir karar aldı. Bu kapsamda dahil olduğumuz MENA bölgesiyle beraber artık oyunları dolar üzerinden satın alacağız. Bu karar 20 Kasım tarihinde devreye giriyor ve kullanıcılar artık bugünü bekliyor.
 
Steam oyunculara son bir uyarı veriyor
 
 
 
Valve tarafından kullanıcılara sunulan Steam platformu oyuncuların uğrak noktası olarak karşımıza çıkıyor. Bu kapsamda 20 Kasım tarihinden önce Steam platformu birçok kullanıcıya mail yolluyor ve burada geçiş öncesi bir uyarıda bulunuyor. 
 
Steam tarafından mail içeriğinde şu ifadeler yer alıyor:
 
"20 Kasım 2023'te Steam, Arjantin ve Türkiye'de satışlarda kullanılan para birimini USD olarak değiştirecek. Bu tarihte, Steam cüzdanınızdaki tüm bakiye o günün kuruna göre USD'ye çevrilecek.
 
Hesap bakiyenizi görüntülemek için Steam istemcisine veya http://www.steampowered.com adresindeki Steam internet sitesine giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede hesap adınızın yanında bakiyenizi görebilirisiniz.
 
Steam'de devam eden bir aboneliğiniz varsa, bu aboneliğiniz bir sonraki ödeme döneminde iptal edilecek. Hesabınızın abonelik yönetimi sayfasına giderek tekrar abone olmanız gerekecek."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 6 Dk önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 1 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 7 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 7 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler