Steam Eş Zamanlı Kullanıcı Sayısı 24.5 Milyonu Gördü

06.04.2020 15:42 Gazali Çetinkaya

  
Steam eş zamanlı kullanıcı sayısında yeni bir rekora daha imza attı. Dün akşam saatlerinde dünya genelinde 24,534,770 kişi aynı anda Steam üzerindeydi.
 
En çok oynanan oyunlarda ilk üç genelde aynı. Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2 ve PlayerUnknown's Battlegrounds. Dördüncü sırada ise Mount & Blade II: Bannerlord bulunuyor. Türk yapımı orta çağ savaş simülasyon ve rol yapma oyunu bugün 234,877 eş zamanlı oyuncu sayısını gördü.

Corona virüsü sebebiyle Steam kullanıcı sayısı da epey bir arttı ve bunun üzerine Valve bant genişliği kullanımını azaltmak adına Steam'in otomatik güncelleştirme sisteminde değişikliğe gitti. Detaylarına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler