Steam Kış İndirimlerinden Oyun Tavsiyesi

25.12.2019 13:10 Özgür Eroğlu

Yeni yıla girmek üzereyken, Noel dolayısıyla yurt dışında çoğu yer şu an tatil ve neredeyse her oyun platformunda bir indirim mevcut. Bizim için tatil olmasa da öğrencilerin yarıyıl tatili yaklaşıyor. 
 
Biz de sizler için Steam üzerinde indirime giren oyunlardan, alabileceğiniz oyun önerilerinde bulunmak istedik. Yıllardır indirime giren Valve oyunları, Batman serisi veya büyük oyunlardan ziyade, güzel indirime girmiş olan ve çok da bilinmeyen oyunları bu listemize ekledik.
 
Bu oyunlar haricinde elbette, The Witcher serisi, Portal ve Half Life serisi, Batman serisi, BioShock serisi gibi serileri oynamadıysanız düşünmeden alıp oynayabilirsiniz. Genel indirimlere buradan bakabilirsiniz. 
 
The Talos Principle
 
Temel olarak bulmaca oyunu olan oyun, felsefi düşüncelere itmesiyle hem çıktığı yılın hem de son zamanların en iyi oyunlarından birisi. %85'lik bir indirim ile 8,85 TL'ye satın alabilirsiniz. 
 
 
 
Aragami
 
Farklı bir oynanış arayanlara ve gizlilik oyunu sevenler için birebir bir oyun Aragami. Oyunu tek oynamak dışında arkadaşınızla birlikte de ninjacılık oynayabilirsiniz. %80'lik indirim ile 6,20 TL'ye satın alabilirsiniz.
 
 
 
Child of Light
 
Ubisoft'un 2014 yılında yayınladığı oyun. Muazzam müzikler, güzel hikaye ve JRPG tadındaki oynanış. Çıktığı sırada her ne kadar olumlu yorumlar alsa da kısa bir süre sonra unutuldu. Eğer sizde oynama fırsatı bulamadıysanız veya ilk kez duyuyorsanız denemeniz gereken bir yapım. %66'lık bir indirim ile 23,11 TL 
 
 
 
Old Man's Journey
 
Çok kısa bir oynanışa sahip olsa da hikayesi gereği gerçekten çok duygulandıran bir yapım. Temelde bulmaca oyunu olan oyunda daha çok hikayenin keyfini çıkarmanız için biraz kolay bulmacalar eklenmiş. %66'lık bir indirim ile 5,10 TL'ye satılıyor. 
 
 
 
The Council
 
Geçtiğimiz yılın önemli yapımlarından olsa da çok fazla konuşulan bir oyun olmadı. Zengin hikayesi ve rol yapma mekanikleri ile gayet başarılı bir oyun. En azından %70'lik indirim ile 25,50 TL'lik fiyatını hak ediyor. 
 
 
 
Gris
 
Hikayesi, müzikleri ve görselliği ile dikkat çeken yapım çok fazla indirime girmemiş olsa da mutlaka alıp oynamanız gereken bir yapım. %50'lik bir indirim ile 13,50 TL'ye satılıyor. 
 
 
Baba Is You
 
Farklı bir oynanışa sahip güzel bir bulmaca oyunu. Yılın en iyilerinden birisiydi. Çok fazla indirime girmemiş olsa da zaten ucuz olan fiyatı ile birlikte mutlaka oynamanız gereken bir yapım. %20'lik bir indirim ile 20 TL'ye satılıyor. 
 
 
 
Sayonara Wild Hearts
 
Müzikleri ile dikkat çeken yapım bu yıl fazla konuşulmasa da bağımsız oyun sektöründe dikkat çeken yapımlardan biriydi. %20'lik indirim ile 17,60 TL'ye satın alabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler