Steam Mobil Uygulaması Yenilendi: İşte Yeni Özellikler

13.10.2022 18:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Uzun süredir beta aşamasında bulunan Steam mobil uygulamasının yeni sürümü artık tüm kullanıcılara sunuldu. Uygulamanın güncel sürümünü kullanmak için mobil cihazınızdan mağaza uygulamanıza girerek güncelleme işlemini yapabilirsiniz.
 
Steam uygulaması birçok yeniliği bünyesinde barındırıyor. Yeni eklenen özelliklere bakacak olursak:

Artık bundan sonra hesabınıza sadece sizin erişebilmeniz garanti edecek çift faktörlü doğrulama sistemi geldi. Bunun dışında QR kodu ile artık giriş yapmanız mümkün. Herhangi bir parola gerekmeden ve parolaya htiyacınız olmadan karekodu tarayarak Steam profilinize giriş yapabiliyorsunuz. Giriş onaylamaları da bundan sonra tek tuşla yapılabiliyor. Yani herhangi bir kod girmeden eğer bir tarayıcı veya uygulama üzerinden giriş yaptıysanız bunu tek tuşla onaylayabiliyorsunuz.

Sekmeler artık daha fazla genişletildi ve daha fazla içeriğe erişmeniz sağlandı. Bu şekilde oyun içeriklerinize, tartışmalara, rehberlere ve daha fazla içeriğe  kütüphanenizden erişebiliyorsunuz.  Bunun dışında yine oyuncuların dikkatini çekecek iyileştirmelerden biri telefonunuzu kullanarak uzaktan bilgisayarınıza oyunları ve güncellemeleri indirebilirsiniz.

Buna ek olarak özelleştirilebilir sekmeler geldi. Bunun yanı sıra uygulamaya birden fazla hesap kullanabilme desteği eklendi. Ek olarak mobil cihazlar için Steam'de gezinme deneyimi daha da iyileştirildi. Yine takas ve topluluk pazarı onaylamaları da sizin onayınız olmadan envanterinizden çıkmayacak. Arayüzde birçok değişiklik yapıldı.
 
Daha fazla detay için buraya tıklayın. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 35 Dk önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 1 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 7 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 7 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler