Steam Next Fest Etkinliği Başladı: 100'lerce Oyun Demosu!

10.10.2023 14:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Her dönem farklı farklı etkinlikleri bizlere sunan Steam, şu anda Steam Next Fest Etkinliği'ni kullanıcılara aktarıyor. Steam Next Fest Etkinliği kapsamında biz oyuncular olarak yüzlerce oyunun demosuna erişebiliyor ve oyunların ilk kısımlarını ücretsiz olarak oynayabiliyoruz. Her türden oyunun bulunduğu bu etkinlikte siz de ilginizi çeken oyunları deneyimleyebilirsiniz.
 
Oyunların demolarını deneyin ve kendinize göre oyunları bulun
 
 
 
Steam Next Fest Etkinliği kapsamında herhangi bir oyunun üzerine geldiğiniz anda oynanabilir demoyu yüklemek için bir buton göreceksiniz. Bu butona basarak demoyu yüklemeye başlayabilir ve sona erdiğinde giriş yapabilirsiniz. Bildiğiniz üzere demolar oyunun belirli bir kısmını kapsıyor.
 
Yine etkinlik kapsamında festival sayfasının en üstünde, canlı yayın programını bulacaksınız. Çoğu durumda, oyunu oynayanlar ve sorularınızı cevaplayanlar geliştirici ekipler yer alacak. Burada sorularınız cevaplanacak.  
 
Son olarak herhangi bir oyunun üzerine gelin ve istek listenize eklemek için sağ üst köşedeki yıldız simgesine tıklayın. Bu da ilginizi çeken oyunları takibe almanın en iyi yolu. Etkinlik ayrıca 16 Ekim'e kadar sürüyor.
 
Demo fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler