Steam Next Fest Etkinliği Devam Ediyor: Yüzlerce Ücretsiz Demo

10.02.2023 12:20 Mehmet Tandoğan

 
Her dönem farklı farklı etkinlikleri bizlere sunan Steam, şu anda Steam Next Fest Etkinliği'ni kullanıcılara aktarıyor. Steam Next Fest Etkinliği kapsamında biz oyunculara olarak yüzlerce oyunun demosuna erişebiliyor ve oyunların ilk kısımlarını ücretsiz olarak oynayabiliyoruz. Her türden oyunun bulunduğu bu etkinlikte siz de ilginizi çeken oyunları deneyimleyebilirsiniz.
 
Steam Next Fest Etkinliği 13 Şubat tarihine kadar sürecek
 
 
Yüzlerce demonun biz oyunculara sunulduğu Steam Next Fest Etkinliği, 13 Şubat TSİ 21.00'de sona erecek. Etkinlik kapsamında sunulan oyunların sayfalarına girebilir ve oyunun demo sürümünü yükleyebilirsiniz.
 
Etkinlikte ayrıca canlı yayın programları da yer alıyor. Çoğu oyunda geliştirici ekipler sorularınızı bile yanıtlayabilir. Eğer bir oyunda canlı yayın etkinliği var ise sohbet kısmına giderek geliştirici ekibe sorular sorabilirsiniz.
 
Öte yandan ilginizi çektiğiniz oyunu indirebilir, deneyebilir ve istek listenize ekleyebilirsiniz. Böylece oyun çıkış yaptığı zaman haberdar olabilir ve oyunu satın alıp kütüphanenize ekleyebilirsiniz. İstek listenize eklediğiniz oyun, yayınlandığı zaman mail adresinize bir bildirim gelecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler