Steam Platformuna Oyun İçi Video Kayıt Özelliği Geliyor

03.06.2024 13:07 Mehmet Tandoğan

 
 
PC oyuncularının uğrak noktası Steam platformuna yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Şimdi ise açıklanan detaylara göre artık platform dahilinde video kayıtları almanızı olanak tanıyan yepyeni bir özellik geliyor. Bu sistemle beraber herhangi bir ek program kullanmadan kayıtlarınızı alabiliyor ve bu kayıtları diğer kullanıcılarla paylaşabiliyorsunuz.
 
Uzun süredir beklenen bir özellik 
 
 
 
Bildiğiniz üzere bu tarz video kayıtları NVIDIA, Microsoft ve AMD programları ile gerçekleştirilebiliyor. Ancak bu programlar için elbette ek düzenlemeler yapmanız gerekiyor. Steam platformuna gelecek olan yeni özellikle beraber, sadece tek bir tuşa basarak video kaydını başlatabiliyor ve oyun içi görüntülerinizi kaydedebiliyorsunuz.
 
Sadece kayıt etmekle kalmıyor aynı zamanda bu video kayıtlarınızı düzenleyebiliyor ve doğrudan Steam kullanıcıları ile paylaşabiliyorsunuz. Açıklanan detaylara göre iki farklı kayıt şekli bulunuyor. İlk kayıt şekli, arka planda kaydedebileceğiniz içerikleri bünyesinde barındırıyor. Bu seçenekle beraber sürekli olarak kayıt tuşuna basmadan önünüze gelen her bir unsuru kayıt altına alabiliyorsunuz.
 
İkinci seçenekle beraber oyuncular belirli anları paylaşabiliyor ve bu da aralarından seçim yapabileceğiniz özel dakikaları bizlere sunuyor. Son olarak bu özelliklerin ne zaman sisteme dahil olacağı bilinmiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'te Haftanın Öne Çıkan İndirimleri 3 Dk önce Amazon'un Yeni Oyunu Throne and Liberty Dünya Çapında Çıkıyor 3 Saat önce Strateji Kart Oyunu Wingspan, PS5 ve PS4'e Geliyor 4 Saat önce Oynaması Ücretsiz Yelken Macerası RPG PAND LAND, Mobil için Duyuruldu 4 Saat önce Arcade Klasiği Marvel vs. Capcom Fighting Koleksiyonu Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler