Steam Remote Play Together Tüm Kullanıcıların Erişimine Açıldı

20.11.2019 20:18 Gazali Çetinkaya

 
Geçtiğimiz ay beta olarak sunulan Steam Remote Play Together özelliği bugün itibarıyla tüm kullanıcıların erişime açıldı.

Bu özellikle birlikte, yerel çok oyunculu oyunlar iOS ve Android cihazlara da taşınıyor. Remote Play Together; Windows, Linux, macOS, iOS ve Android arasında çapraz platformu destekleyerek arkadaşlarınızla oynamanızı sağlar.

En fazla dörde kadar (ideal koşullar sağlanırsa daha fazla) oyuncuyla hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Oynanacak oyuna ana makinedeki oyuncunun sahip olması ve yüklemesi yeterlidir. Diğer oyuncular bilgisayarları ya da Steam Sohbet ve Steam Link mobil uygulamaları aracılığıyla Steam Remote Play yayın teknolojisini kullanarak ana makineye bağlanır.
 
Bunun şerefine Steam'de Steam Remote Play Together indirimleri ve yayıncı etkinliği başladı. Çok oyunculu co-op oyunlar indirimde ve yayıncılar da bu oyunları desteklemek için canlı olarak oynuyor.

İndirimler 25 Kasım'a 21:00'a kadar devam edecek. Buradan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler