Steam Yeni Bir Eş Zamanlı Oyuncu Rekoruna İmza Attı!

18.03.2024 15:08 Mehmet Tandoğan

 
 
PC oyuncularının uğrak noktası olan Steam platformu yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza atmış bulunuyor. Geçtiğimiz pazar günü kırılan bu rekorla beraber Steam platformunda 36.29 milyon kullanıcı aynı anda yer alıyordu.
 
Steam rekor tazeledi 
 
 
 
İstatistik sitesi SteamDB tarafından ortaya çıkan detaylara göre Steam, geçtiğimiz gün 36 milyondan fazla kullanıcıyı aynı anda platformunda tuttu ve bu kullanıcıların yaklaşık üçte birinin aktif olarak oyun oynadığı bildirildi. Bildiğiniz üzere Steam bir hafta önce 35 milyon eş zamanlı kullanıcı sayısına ulaşarak rekor kırmıştı. Şimdi ise bu rekorun üstüne çıktı diyebiliriz.
 
Diğer taraftan Steam platformunda şu anda Bahar indirimleri başlamış durumda. Dolar kuru üzerinden satışta bulunan bu oyunlardan bazıları elbette indirimler kapsamında ucuz bir şekilde karşımıza çıkıyor. Eğer istediğiniz bir oyun varsa indirimleri değerlendirmenizde fayda var. Bahar indirimleri 21 Mart Türkiye saati ile 20.00'de sona erecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler