Steam'de 2K Oyunlarına Büyük İndirim

28.01.2016 21:23 Ömür Gencer


      Özellikle hafta sonları yeni kampanyalarla karşımıza çıkan Steam'de bu hafta sonu bazı oyunlarda büyük indirimler varken iki farklı oyun da ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunuluyor.
 
       2K'in dağıtımcılığını yaptığı oyunlar Borderlands: The Pre-Sequel, Civilization: Beyond Earth, Bioshock: Infinite, XCOM: Enemy Unknown; hafta sonu boyunca %80'e varan indirimlerle satılıyor. Bunların yanında Age of Mythology: Extended Edition da %75 indirimle 12,25 TL'ye satılıyor.
  
      Hafta sonu boyunca ücretsiz olarak deneyebileceğiniz yapımlar ise bağımsız oyun Sunless Sea ve Fractured Space. Bu oyunları Pazartesi gününe kadar ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. Bu indirimlerden yararlanmak için Steam'e buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock: Infinite Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler