Steam'de 3 Oyuna Büyük İndirimler

The First Templar Ortaçağda geçen oyunları sevenlere hitap ediyor
26.10.2011 10:49 Alkan Adakaner

 
     Steam'de büyük indirim fırsatları devam ediyor.  Bu defa 3 popüler oyuna büyük indirimler yapıldı. Bu oyunlardan The First Templar - Steam Special Edition %75 indirimli olarak 7.5 dolara satılırken Grid adlı yarış oyunu ise yine %75 indirimli olarak 3.74 dolara satılıyor.
 
     Back to the Future: The Game ise ise normalde 25 dolara satılırken şu an %60 indirimli olarak 10 dolardan satışta. Bu indirimlerin kısa bir süre için yapıldığını da hatırlatalım O nedenle elinizi çabuk tutsanız iyi olur.
 
      İndirimlerden yararlanmak için Steam ana sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz. Ana sayfadaki özel fırsatlar bölümünde 15 oyunun bulunduğunu da belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The First Templar Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Haemimont Dağıtıcısı: Kalypso Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Portal İçin Sistem Güncellemesi Yayınlandı 22 Haziran Eski Halo: Infinite Geliştiricisinden Yeni Proje Geliyor: İşte Fragman 22 Haziran Xbox, Gamescom 2024 Fuarına Katılacağını Açıkladı 22 Haziran Xbox, İptal Edilen Redfall DLC'sini Satın Alanlara İade Yapıyor 22 Haziran GOG, 985 TL'lik Oyunu Ücretsiz Dağıtıyor 22 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler