Steam'de Bu Yıl 6.000'den Fazla Oyun Çıkış Yaptı

13.11.2017 18:53 Tunahan Safdır

 
     Oyun dünyasının popülaritesini ve kitlesini arttırması sadece oyuncuları değil oyun yapımcılarını da devreye sokuyor.
 
     Gelişen teknolojiler ve oyun yapımının kolaylaşması üretimi de doğrudan tetikliyor. Tabi böyle olunca bol seçenek düşüncesi bir süreden sonra yerini koca bir çöplüğe de bırakabiliyor. Yayınlanan son analizlere göre Steam'de 2017 yılında çıkış yapan oyun sayısı 6.000'den fazla. Geçtiğimiz yıl ise bu sayı 1.500'dü ki bu sayı da 2005-2015 arası 10 yıllık dönemde çıkan toplam oyun sayısına eşit.
 
     Steam Greenlight sistemi ve 100$ ödeyen herkesin oyununu yayınlayabilmesi, çıkan oyun sayısının önlenemeyen artışının göstergesi olarak kabul ediliyor. 2006 yılından bu yana Steam'de çıkan oyun sayısıyla ilgili grafiği aşağıdan görebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 1 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 2 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler