Steam'de En Popüler Ekran Kartları Açıklandı: Ekim Ayında Zirve Değişti

02.11.2023 16:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Her ay topladığı istatistiklerle bir liste sunan Steam'de ekran kartlarının anlık pazar payları bizlere sunuluyor. Steam Donanım ve Yazılım Anketi olarak karşımıza çıkan bu listede hangi ekran kartının ne kadarlık kullanıldığı ortaya çıkıyor ve anlık yüzdelik paylarını görebiliyorsunuz.
 
Ekran kartında zirve RTX 3060'ta
 
 
 
Ekim ayı içerisinde Steam tarafından açıklanan verilere göre zirvede NVIDIA GeForce RTX 3060 ekran kartları yer alıyor. Anlık olarak yüzde 9.92'lik bir pazar payına sahip olan bu kartın ardından yüzde 6.07'lik paya sahip NVIDIA GeForce RTX 2060 geliyor. Üçüncü sırada ise RTX 3070 karşımıza çıkıyor ve pazar payı ise yüzde 5.18.
 
Steam Donanım ve Yazılım Anketi kısmında oluşturulan liste kullanıcılardan elde edilen verilerden toplanıyor. Dolayısıyla bu listede bulunan ekran kartlarının kullanım oranları aylık olarak değişkenlik gösteriyor.
 
Listede NVDIA ekran kartlarının güçlü bir şekilde yer aldığını görebiliyor AMD ekran kartlarının ise piyasadaki yerini koruduğunu aktarabiliyoruz. Tüm istatistiklere göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler