Steam'de Sleeping Dogs için Kaçırılmayacak FIrsat! Yüzde 85 İndirim

10.10.2023 13:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Square Enix tarafından yayınlanan açık dünya aksiyon macera oyunu Sleeping Dogs: Definitive Edition şu anda güzel bir indirimle beraber karşımıza çıkıyor. Oyun Steam'de yüzde 85 indirimle beraber 13 TL'den satışta bulunuyor. Oyunun DF sürümünde ek paketler bulunuyor ve uzun soluklu bir içeriğin sizlere sunulacağını söyleyebiliyoruz.
 
Hong Kong'a doğru adım atıyorsunuz
 
 
 
Eleştirmenlerden tam not alan ödüllü açık dünya aksiyon macerasının Definitive Edition sürümünde yeniden geliştirilmiş mekanikler ve sistemler yer alıyor. Bu sürümde ayrıca hikayeyi genişleten Year of the Snake ve korku temalı Nightmare in North Point de dahil olmak üzere önceden mevcut olan 24 DLC uzantısının tamamı oyunda bulunuyor. Çok sayıda yeni teknolojik, işitsel ve görsel gelişmenin yanı sıra canlı bir Hong Kong bizlere sunuluyor.
 
Oyun içerisinde ilgi çekici ve diğer oyunlardan farklı bir dövüş sanatı sistemi yer alıyor. Burada acımasız göğüs göğüse dövüşte rakiplerinizi yok edebiliyorsunuz. Diğer taraftan heyecan verici yasa dışı sokak yarışlarında Hong Kong'un hareketli sokaklarına hükmediyorsunuz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 2 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 8 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler