Steam'de Ülke Değiştirip Ucuz Oyun Almaya Kısıtlama Getirildi

30.07.2020 12:34 Gazali Çetinkaya

 
Valve, Steam için yayınladığı yeni bir güncellemeyle birlikte VPN aracılığıyla ülke değiştirip bölgesel fiyatlandırmadan faydalanmaya çalışanlara daha fazla kısıtlama getirdi.
 
Steam artık kullanıcıların mağazalarını değiştirmek istediklerinde o ülkenin ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapmalarını zorunlu tutuyor.
 
Başka bir deyişle, eğer oyunu satın almak istediğiniz ülkeye ait kredi kartı, banka kartı veya benzeri bir ödeme yöntemine sahip değilseniz o ülkeden oyun alamazsınız.
 
Bu durum geçenlerde Horizon Zero Dawn'da yaşandı. 50 dolar olan oyun ilk ön siparişe açıldığında Türkiye'de yaklaşık 11 dolara ve Arjantin'de yaklaşık 7 dolara denk geliyordu. Ardından fiyatlar değiştirildi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 39 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler