Steam'den 2024 Yılı için İlk Rekor!

08.01.2024 16:58 Mehmet Tandoğan

 
 
PC oyuncularının uğrak noktası olan ancak ülkemizde Türk Lirası desteğini kesen ve bu oranda belli bir kitleyi kaybeden Steam, 2024 yılı içerisinde yeni bir rekora imza attı. Bu kapsamda ortaya çıkan bilgilere göre platform, 7 Ocak tarihinde 33 milyondan fazla oyuncuyu ağırladı.
 
Steam rekorlar kırmaya devam ediyor 
 
 
 
Dün itibarıyla gerçekleştirilen bu rekor ile beraber 33 milyondan fazla oyuncu eş zamanlı olarak platformdaki yerini aldı. Daha önce Mart 2023 tarihinde 33 milyona yakın oyuncu sayısına ulaşmıştı. Şimdi ise bu sayı gitgide artıyor.
 
Bildiğiniz üzere platform dahilinde şu anda Türk Lirası desteği bulunmuyor ve oyunları ülkemizde dolar kuru ile beraber satın alabiliyoruz. Öte yandan Steam platformunda 2023 yılı içerisinde ortaya çıkan verilere göre 14.000'den fazla oyun yayınlanmış durumda. Bu oyun sayısı elbette bu sene ve ilerleyen süreçte daha da artacak gibi görünüyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 5 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 5 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 6 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 7 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler