Steam'den Orjinal Deus Ex'lere Müthiş İndirim

21.04.2010 12:50 Levent Polater

 
     Deus EX: Human Revolution'ın çıkmasına daha epey var. Eğer ilk 2 oyunu daha oynamadıysanız şimdi tam sırası çümkü Steam iki oyun için özel bir kampanya sunuyor.
 
    Normalde Steam'de ikisi de oyun başına 9.99 dolar iken. şu anda Deux Ex: Game of The Year Edition ve devamı olan Deus Ex: Invisible War'un fiyatı 2.50 dolar gibi gülünç bir rakama indi.
 
    Belki o zamanın grafikleriyle değil ama oynanış ve senaryosuyla sizi derinden etkileyecek bir oyun olduğunu düşündüğüm Deus Ex serisinin ilk 2 halkasına bir şans vermeyi denemelisiniz.
 
   Steam'deki bu kampanyaya buradan göz atabilirsiniz
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 7 Dk önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 1 Saat önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler