Steam'e Dijital Hediye Kartları Geldi

26.10.2017 02:45 Gazali Çetinkaya

 
   Yeni hediye gönderme sistemi Steam Dijital Hediye Kartları şu anda Steam üzerinde ulaşılabilir durumda.

   Böylelikle arkadaşınızın veya aile üyenizin Steam cüzdanına internet üzerinden, doğrudan katkıda bulunabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Steam'e giriş yapmak ve ardından Steam'deki arkadaşınız ile hediye miktarını seçmek.
 
   Dijital hediye kartı satın almak için mevcut cüzdan bakiyenizi kullanamıyorsunuz, satın alma seçenekleri PayPal, kredi kartı ve Bitcoin. Satın alabileceğiniz miktar seçenekleri ise 10 TL, 20 TL, 50 TL, 100 TL ve 200 TL.
 
   Konu hakkında sıkça sorulan sorular ve cevapları şu şekilde:
 
   Dijital hediye kartı satın alırken herhangi bir kısıtlama mevcut mu?

   Hem siz hem de arkadaşınız bir Steam hesabına sahip olmalısınız; ayrıca Steam'de arkadaş olmalısınız. Son 3 gün boyunca arkadaş listenizde ekli olan tüm kullanıcılar için Steam dijital hediye kartı satın alabilirsiniz. Mevcut cüzdan bakiyenizi dijital hediye kartı satın almak için kullanamayacağınızı unutmayın.
 
   Arkadaşlarım dijital hediye kartlarıyla neler satın alabilir?

   Arkadaşlarınız hediyelerini kabul eder etmez hediye kartları Steam Cüzdanlarına gönderilir ve kullanılabilir. Yani arkadaşlarınız oyun alabilir, uygulama içi satın alım yapabilir veya Steam Topluluk Pazarı'ndan eşya satın alabilir.
 
   Arkadaşlarım için oyun satın almaya devam edebilir miyim?

   Elbette! Kişiselleştirilmiş hediyeler almayı kim sevmez ki? Arkadaşınızın hangi oyunu istediğini biliyorsanız, o oyunu Steam mağazasından hediye olarak satın alabilirsiniz. Ancak arkadaşınızın doğum günü veya tatil hediyesi olarak hangi oyunu istediğinden emin değilseniz Steam hediye kartı alarak harika bir hediye gönderebilirsiniz. Ayrıca dijital hediye kartları ile arkadaşınızın satın almak istediği oyunun ücretinin bir kısmını ödeyebilir veya istediği uygulama içi satın alımı gerçekleştirmesine yardımcı olabilirsiniz.
 
   Peki ya arkadaşım başka bir ülkede yaşıyorsa?

   Satın aldığınız hediye kartı otomatik olarak arkadaşınızın kullandığı para birimine dönüştürülür.

   Aldığım dijital hediye kartı arkadaşım tarafından reddedilirse ne olacak?

   Hediyeniz, arkadaşınız tarafından reddedilirse ücretiniz iade edilir. Ücret iadeleri mümkün olduğunda orijinal satın alma yönteminize yapılır. Orijinal ödeme yönteminize ücret iadesini yapılamıyorsa, iade Steam Cüzdanınıza yapılacaktır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda -5 Sn önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 31 Dk önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 1 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler