Steam'e Nintendo Switch Pro Controller Desteği Geldi

03.05.2018 06:49 Gazali Çetinkaya

   Valve, yeni yayınlanan Steam Beta İstemcisi güncellemesiyle birlikte Nintendo Switch Pro Controller desteği eklendiğini duyurdu.
 
   Eğer kontrolcüyü denemek isterseniz Steam Beta İstemcisi'ne katılmayı seçmeli ve aşağıdaki adımları takip etmelisiniz.
 
   Öncelikle Steam Beta İstemcisi'ne katılın ve ardından Kontrolcü Seçenekleri sayfasında "Nintendo Switch Konfigürasyon Desteği" seçeneğini işaretleyerek küresel desteği etkinleştirin. Görmemiş olma ihtimalinize karşı, bu sayfa, PS4 ve Xbox Konfigürasyon desteği ile aynı sayfadır. Bu kutuyu işaretleyerek oyuna özgü Switch Pro Controller konfigürasyonları yaratabilir, paylaşabilir ve görüntüleyebilirsiniz. Kontrolcü Seçenekleri sayfasında "Nintendo Tuş Dizilimini Kullan" küresel seçeneği de yer alır. Bu seçenek yüklü konfigürasyonunuzdaki A/B ve X/Y tuşlarının yerlerini değiştirir – bu özellik Steam, Xbox veya standart kontrolcü şablonları için olan konfigürasyonları kullanmayı seçerseniz yararlı olacaktır. 
 
 
 
   Ardından kontrolcünüzü bağlamanız ve sizden istenildiğinde hesabınıza kaydetmeniz gerekir. Jiroskop ile en iyi sonucu alabilmek için başlangıçta "Algılanan Kontrolcüler"in altında yer alan "Ölçümle"yi seçerek ölçümleme yapmanızı öneriyoruz.
 
 
 
   Daha sonra oynadığınız oyunun Oyunu Yönet ekranında bulunan "Kontrolcü Konfigürasyonu"nu kullanarak bir konfigürasyon yaratın (ya da var olan bir konfigürasyonu yükleyin). Steam Girdisi Konfigüratörünün tüm fonksiyonları sizin kullanımınızdadır: Jiroskopu ayarlayın, radyal menüleri ekleyin, eylem setleri yaratın vs. Bir topluluk konfigürasyonu ile başlamak istiyorsanız X'e basarak seçenekleri görüntüleyin. Son olarak oyununuzu başlatın ve Switch Pro Controller'ınız ile oynayın. İstediğiniz zaman "Home" tuşuna basarak arayüzü açabilir ve konfigürasyonunuzu düzenleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 9 Dk önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 5 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 6 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler