Steam'e Oyun Gizleme Seçeneği Geldi

21.12.2023 15:32 Mehmet Tandoğan

 
 
PC oyuncularının uğrak noktası olan Steam platformuna yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda açıklanan bilgilere göre oyunları gizleme seçeneği şu anda platforma dahil edilmiş durumda.
 
Bu özellikle beraber istemediğiniz içerikleri gizleyebiliyorsunuz 
 
 
 
Yeni gelen özellik sayesinde istediğiniz oyunu veya oyunları tamamen profilinizden gizleyebiliyorsunuz. Böylece o oyunu sadece siz görebiliyorsunuz. Aynı zamanda bu seçenekle beraber istemediğiniz oyunu ve oyunları diğerlerinden saklayabiliyor ve sadece dilediğiniz içerikleri herkese sunabiliyorsunuz.
 
Bildiğiniz üzere Steam platformu ülkemizde geçtiğimiz süreçte dolar kuruna geçmiş durumda ve şu anda tüm oyunları dolar üzerinden satın alıyoruz. Her ne kadar dolar düzenlemesi yapılmış olsa da birçok oyunu artık daha fazla paraya ödeyerek ulaşabiliyoruz ve bu da ülkemizdeki oyuncuları Steam'e karşı tavır aldırtan hamlelerden biri olarak karşımıza çıkıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 4 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 4 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 6 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler