Steam’ın Beta Durumundaki Güncellemesi DualShock 4 Desteğini Getiriyor

01.11.2016 18:46 Burak Oruç

 
 
  Geçtiğimiz ay Steam Dev Days etkinliğinde Steam’a Dualshock 4 desteği geleceği Valve
tarafından sürpriz bir şekilde duyurulmuştu. Steam’ın henüz son çıkışını yapmamış ancak isteyenlerin edinebileceği beta durumundaki son güncellemesi söz konusu desteği Steam’a getiriyor.
   
   Bu güncelleme ile birlikte herhangi bir üçüncü parti yazılıma ihtiyaç duymadan DualShock 4’ünüzü bilgisayarınıza bağlayabilir ve bütün fonksiyonlarından yararlanabilirsiniz. DualShock 4 Steam’ın Big Picture modunda Steam Contoller’dan farksız işlevsellik ile çalışıyor herhangi bir kısıtlama söz konusu değil. Bunların yanı sıra DualShock4’ün hareket sensörü ve dokunmatik yüzeyi de destek buluyor ve aktif olarak çalışıyor. Tuşların görevlerinin değişti farklı tuşdizimi profilleri gibi bazı modifikasyonal opsiyonlar da sağlayan güncellemeyi indirmek için Steam’ın arayüzünden “Hesap” sekmesine girip betaya dahil olmalısınız. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 9 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler