Steam'in Online Oyuncu Sayısı 17.5 Milyona Ulaştı

27.11.2017 19:04 Tunahan Safdır


     Oyun dünyası gelişmeye, büyümeye devam ediyor. Bu büyüme satışlardan istatistiklere, oyunlara harcanan zamandan başka alanlara pek çok yerde etkisini gösteriyor.

     Nisan ayında ortalama oyuncu sayısı 14 milyon olan Steam, Eylül'de bu ortalamayı 15 milyona çıkarmış hemen ardından Ekim ayında da 16 milyon ortalama kullanıcı sayısını görmüştü. Şimdi ise 17.5 milyon oyuncuyla yeni bir rekor kırıldı. Aynı anda tam olarak 17,686,886 oyuncu Steam üzerinde online oldu. Bunlardan 6.9 milyonu ise herhangi bir oyunu oynamakla meşguldü.

     Black Friday beraberinde gelen fırsatlar pek çok oyuncuyu da oyun almaya yönlendirdi. Bu durumun yeni rekorun kırılmasında önemli bir paya sahip olduğunu söyleyebiliriz. Aynı zamanda son dönemlerin en popüler oyunlarından PUBG'de 3 milyon anlık oyuncu rakamını görerek kendine ait olan anlık oyuncu rekorunu geliştirdi. Bakalım bu rakamlar ilerleyen dönemlerde ne seviyelere ulaşacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 17 Dk önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler