Steel Division 2 Çıkış Tarihi 20 Haziran'a Ertelendi

22.04.2019 00:09 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Eugen Systems, İkinci Dünya Savaşı'nda geçen gerçek zamanlı strateji oyunu Steel Division 2'nin çıkış tarihinin 20 Haziran'a ertelendiğini duyurdu. (Digital Deluxe Edition sahipleri 18 Haziran'da oyuna erişebilecek).

Ertelenme sebebi, geliştirici ekibin Army General adlı oyun modunu iyileştirmeye odaklanmak için ek süreye ihtiyaç duyması olarak açıklandı. Bu tek oyunculu campaign modu yapım süreci boyunca gelişmiş ve oyun içinde tamamen yeni bir oyun gibi şekillenmiş.

Ertelenmeye rağmen ön sipariş verenler beta süresince oyunu oynayabilecek. İlk beta şu anda ulaşılabilir durumda ve 23 Nisan'a kadar devam edecek. Diğer beta 29 Mayıs'ta başlayacak ve oyunun resmi çıkış tarihi 20 Haziran'a kadar devam edecek. 29 Mayıs'ta başlayacak beta 3 haftada bir güncellenecek.

Steel Division 2 PC için çıkış yapacak. Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steel Division 2 Platformlar: PC Geliştirici: Eugen Systems Dağıtıcısı: Eugen Systems Tür: RTS Çıkış Tarihi: 20 Haziran 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler