Steve Carell'ın Yeni Dizisi Space Force'tan Yeni Bir Fragman Paylaşıldı

19.05.2020 21:36 Özgür Eroğlu

 
En başarılı komedi dizilerinden olan The Office'in yaratıcılarından Steve Carell'in başrolünde olduğu yeni dizi Space Force'tan bir fragman daha paylaşıldı. Dizinin yapımcılığını Netflix yapıyor.

Netflix üzerindeki tanıtım yazısı: "Dört yıldızlı bir general, Amerikan ordusunun en yeni departmanı olan Uzay Kuvvetlerini göreve hazırlamak üzere isteksizce, eksantrik bir bilim insanıyla iş birliği yapar."

Dizinin ilk sezonu 29 Mayıs'ta Netflix üzerinden yayınlanacak. Dizinin yaratıcılığını Steve Carell ve Greg Daniels yapıyor. Dizinin oyuncuları arasında ise Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz ve Lisa Kudrow bulunuyor. Dizinin yeni fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler