Story of Seasons: Pioneers of Olive Town Batya PS4 için Geliyor

08.04.2022 16:56 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı, XSEED Games, Story of Seasons: Pioneers of Olive Town'ın yeni duyurulan PlayStation 4 sürümünü bu yaz batıda yayınlayacağını duyurdu.
 
Story of Seasons: Pioneers of Olive Town ilk olarak Switch için 25 Şubat'ta Japonya'da, 23 Mart'ta Kuzey Amerika'da ve 26 Mart'ta Avrupa'da çıkış yaptı. Ardından 15 Eylül'de Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü.

Büyükbabanız ve arkadaşları tarafından kurulan huzurlu bir topluluk olan Olive Town'a hoş geldiniz. Artık onun çiftliğini devraldığına göre, onun mirasını sürdürmek senin işin. Ekinleri ekin, hayvan yetiştirin, ilişkiler kurun ve yeni evinizin sakinlerini tanıyın.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1392960/STORY_OF_SEASONS_Pioneers_of_Olive_Town/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Story of Seasons: Pioneers of Olive Town Platformlar: PC Geliştirici: Marvelous Dağıtıcısı: Marvelous Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 15 Eylül 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler