Strange Brigade Co-op Oynanış Fragmanı

07.06.2018 18:05 Gazali Çetinkaya

 
   Sniper Elite ve Zombie Army'nin geliştiricisi Rebellion Developments, 1930'lu yıllarda geçecek olan üçüncü şahıs macera nişancı co-op oyunu Strange Brigade için oynanış fragmanı yayınladı.
 

Cadı Kraliçe Seteki tekrar geldi ve korkunç mumya canavarlar ordusunun karşısında yalnızca bir cesur kahraman birliği durabilir: Strange Brigade! Heyecan verici üçüncü kişi aksiyon oyununda sıralanmış yaşayan ölü düşmanları havaya uçurarak yolunu açarken baştan çıkarıcı hazineyi bul!
 
SÜRÜKLEYİCİ BİR MACERA

Öbür dünyaya geri gönderilecek çok sayıda düşmanla dolu tehlikeli kazı alanları, devasa piramitler ve parçalanan mağaralarla dolu çılgın bir seferde pis Seteki'yi avla. Tek başına ya da 2-4 kişilik çevrim içi co-op modunda ekibinle keşfet!

DÖRT KORKUSUZ SERVET AVCISI

Doğaüstü güçlerle mücadele etmek için eğitilmiş dört cesur ajandan biri olarak antik dünyaya yolculuk yap. Yıkıcı sihirli güçleri açığa çıkar ve ateş çıkaran Krakatoa, buz gibi Chill Burster ve beyin patlatan Blunderbuss gibi güçlü prototip silahları kullan! 

 
   Strange Brigade 28 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

   Oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Strange Brigade Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rebellion Dağıtıcısı: Rebellion Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 4 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 5 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler